Integrale benadering van uw energietransitie

Samen met u pakken we de duurzame energietransitie op. Daarbij zijn we ambitieus en realistisch tegelijk: voor de ene onderneming is de reductie van CO2-uitstoot nu eenmaal eenvoudiger dan voor de andere. Bij ENGIE geven we het goede voorbeeld door bijvoorbeeld te investeren in eigen zonneparken, LNG en biogas. Uw onderneming helpen we door stap voor stap met u mee te groeien. 

Groene energie

ENGIE ondersteunt u graag in uw transitie naar duurzaam ondernemen. Met Groene Elektriciteit bijvoorbeeld, energie uit onuitputtelijke energiebronnnen.

Voordelen

  • Draagt bij aan CO2-reductie 
  • U kunt aantonen dat u duurzaam onderneemt 
  • Schoon, betaalbaar en betrouwbaar

Decentrale opwek

Een volgende stap is zelf duurzame energie opwekken, bijvoorbeeld met eigen zonneboilers, zonnepanelen, windturbines of een biovergistingsinstallatie. ENGIE adviseert en heeft de technische expertise in huis om de complete installaties voor u te realiseren en te integreren in uw onderneming.

Samen verder verduurzamen

ENGIE is de grootschalige energiepartner die weet hoe complex verduurzaming binnen uw onderneming kan zijn. We focussen op haalbaarheid en structurele verbetering. Zodat u aan de milieurichtlijnen en prestatienormeringen van vandaag voldoet en in uw eigen tempo toewerkt naar verdere verduurzaming van uw bedrijfsprocessen.

Benieuwd hoe duurzaam ENGIE is? Lees ons MVO-verslag.Centrale Gelderland

Sinds 1936 is het terrein bij de aansluiting van de Waal en het Maas-Waal kanaal in gebruik voor grootschalige elektriciteitsproductie. Op de locatie hebben meerdere energiecentrales gestaan. De huidige centrale 'Gelderland 13' is eind 2015 gesloten, als het gevolg van het Energieakkoord voor duurzame groei uit 2013. Naast sluiting en sloop van de centrale, besloot ENGIE ook voor duurzame herontwikkeling van het terrein. Blijf hier op de hoogte.