Samen uw energieprestaties verbeteren

Optimalisatie van uw energieprestaties is een continuproces dat meer behelst dan alleen het terugdringen van kosten. Juist doordat alles in elkaar grijpt, hanteren we bij ENGIE een integrale benadering met aandacht voor inkoop, verbruik, installaties, proces en continuïteit. We overzien het geheel en bieden u deeloplossingen waarmee u direct aan de slag kunt.

Kosten besparen: energieprijs in eigen hand

Bij ENGIE heeft u als grootzakelijke klant de keuze uit verschillende gas- en elektriciteitscontracten: Fixed, Flex en Spread.  Wilt u nóg meer grip? Bepaal zelf uw inkoopmoment met Click.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de energieprijzen of het laatste energienieuws lezen? Meld u aan voor één van onze nieuwsbrieven:

  • Wekelijks nieuws over de (internationale) energiemarkt en informatie over duurzaamheid.
  • Wekelijks op de hoogte van de belangrijkste ontwikkeling op de energiemarkten en prijzen.
  • Dagelijks een mail met de actuele ICE Endex elektriciteits- en gasprijzen.

Verbruik verminderen: inzicht en beheer

  • Slimmer omgaan met energie begint met inzicht. Met een energiescan krijgt u gerichte adviezen die bijdragen aan het behalen uw MVO-doelstellingen.

  • Met de online verbruiksmonitor EnSights krijgt u inzicht in uw energieverbruik.


Geld verdienen aan energie

Heeft u een eigen warmtekrachtkoppeling (WKK)? Dan helpen we u om maximaal rendement uit uw installatie te halen. Met EnDeal verkoopt u zelf de energie die u opwekt op de belangrijkste energiemarkten.

Ontzorgen: flexiblisering en digitalisering

We ontzorgen u als grootzakelijke klant door onze administratieve processen naadloos aan te sluiten op uw systemen. Met flexibele contractvoorwaarden, digitale facturatie en ons online klantportaal maken wij het u graag makkelijk. Zo houdt u meer tijd over voor strategisch energiemanagement en uw dagelijkse bedrijfsvoering.